Voorstellen

Jos Kok (1954) is organisatie adviseur in hart en nieren.
Na de Postdoctorale Opleiding Management Consulting aan de Vrije Universiteit Amsterdam (1994) heb ik mij verder in het vak bekwaamd bij gerenommeerde adviesbureaus als KPMG Consulting (directeur-aandeelhouder) en Atos Consulting (Executive Partner). Daarnaast ben ik al jarenlang trainer en lead auditor bij het INK.

Na ruim 21 jaar bij KPMG en Atos gewerkt te hebben is het tijd om mijn eigen ambities na te gaan streven. Vanaf 1 september is mijn nieuwe bedrijf geregistreerd:

Reestdal Consulting; Excelleren door Innoveren.

De afgelopen jaren heb ik werkzaamheden uitgevoerd bij tal van organisaties zowel in de profit als in de non-profit sfeer zoals Philips, Corus, Gasunie, Loodswezen, diverse waterleidingbedrijven, brandweerorganisaties, gemeentes en een groot aantal bedrijven in het midden en kleinbedrijf.

Mijn overtuiging is dat we door tal van maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen op een kantelpunt in de geschiedenis staan. We constateren dat de oude vertrouwde aanpakken niet meer werken. Het oude economische systeem komt kreunend en steunend tot stilstand. Op dit moment is er meer dan ooit noodzaak om te zoeken naar nieuwe (samen) werkvormen.

In mijn advieswerk wil ik organisaties ondersteunen in die zoektocht. Mijn aanpak kenmerkt zich door resultaatgerichtheid en pragmatisme en de vaardigheid om zowel op directieniveau als op de werkvloer veranderingen in gang te kunnen zetten.

Om de kwaliteit en kwantiteit van mijn dienstverlening te garanderen ben ik als organisatie adviseur geassocieerd met IJsselvliet Organisatieadviseurs.